Hoe ik werk

De ‘klik’ met mij bij Flow Force Coaching in Helvoirt

Het belangrijkste voor jou voorafgaand aan het coachingstraject is de ‘klik’. Heb je het gevoel dat ik de juiste persoon voor je ben om jou op weg te helpen? Graag start ik met een kennismaking, zodat jij kunt bepalen of ik de juiste persoon ben en kijk ik of ik je kan ondersteunen bij je vraag.

Jouw vraag

We werken vervolgens gericht aan je coachvraag. Daarbij geef ik je inzicht en overzicht door de invalshoeken ‘denken, voelen en doen’ met elkaar te verbinden. Ik geloof dat ieder mens alles in zich heeft om te bereiken wat hij of zij wil. Dat geldt ook voor jou! Het is aan mij jouw kwaliteiten en talenten naar boven te halen. Aan jou hiermee actief aan de slag te gaan en open te staan voor wat ik je aanreik.

Ik daag je uit je leven te leiden zoals jij wil, persoonlijk en professioneel!

Openheid en veiligheid

Ik werk met je samen vanuit wederzijds respect en zorg voor een ontspannen en veilige sfeer. Onze interactie is hierbij erg belangrijk. Ik ben sterk in de analyse en kom snel tot de kern. Hoe meer jij jezelf kunt zijn, hoe makkelijker we tot jouw kern komen en we ons richten op de verandering die jij wil maken. Jij bepaalt daarbij het tempo.

Naast hard werken aan je doel en het creëren van inzicht en verdieping, zal ik ook zorgen voor de nodige relativering. Want als je lacht, haal je innerlijk even adem. En daarbij is het belangrijk dat je energie krijgt van stappen in je ontwikkeling!

Ik volg de gedragscode van beroepsvereniging NOBCO.

Stel gerust jouw vraag

Bel voor een afspraak naar Flow Force, Coaching Helvoirt en omstreken, 06-44312635. Of vul het contactformulier in. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal of vraagstuk en wil je graag helpen bij Coaching Helvoirt.