De stap naar

Traject op maat bij Flow Force Coaching in Helvoirt

In mijn coachingspraktijk Flow Force Coaching Helvoirt, of op locatie, geef ik:

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching ondersteunt je om je bewustwording en inzicht te vergroten en je te leren je huidige situatie om te zetten naar een nieuwe, gewenste situatie. Voor zowel persoonlijke als professionele coaching kun je bij mij terecht.

Teamcoaching

Is een vorm van coaching waarbij het functioneren van het team centraal staat. Ik ondersteun jouw team in het ontwikkelingsproces door inzichtelijk te maken waar het team staat als team (fases van teamontwikkeling), waar energiegevers en -vreters zitten en welk potentieel het team heeft. Mogelijke ‘onderstromen’ maak ik zichtbaar en bespreekbaar.

Organisatiecoaching

Als organisatiecoach is mijn toegevoegde waarde de continue reflectie op te zoeken, gedragspatronen bloot te leggen, blinde vlekken te ontdekken om vervolgens samen een gerichte duurzame verandering in de organisatie te bewerkstelligen. Het succes van je organisatie wordt immers bepaald door het gedrag van de mensen die er werken.

Coachingspraktijk Flow Force – Coaching Helvoirt geeft:

 

Neem contact met mij op

Bel voor een afspraak naar Flow Force, coaching in Helvoirt en omstreken, 06-44312635. Of vul het contactformulier in. Ik reageer binnen 24 uur op jouw vraag. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!