Tarief en duur

Tarief en duur van Flow Force

Een afspraak voor coaching vanuit je werkgever of een andere vorm van dienstverlening vindt plaats op basis van een offerte.*

* Een coachingsgesprek duurt doorgaans 1,5 uur. Over het algemeen zijn 5 tot 8 gesprekken voldoende om inzicht te creëren.

Vergoeding verzekeraar

De coaching is niet te declareren bij een ziektekostenverzekeraar. In veel gevallen worden de kosten voor coaching door je werkgever vergoed. Kosten gemaakt voor (loopbaan)coaching zijn als scholings- of studiekosten veelal aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Betalen en afspraak verzetten bij Flow Force

Na de coaching ontvang je (maandelijks) via de mail een rekening. Je kunt een gemaakte afspraak altijd verzetten, maar doe dat wel minimaal twee dagen van tevoren. Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd zullen alsnog in rekening worden gebracht.

Flow Force – Coachingspraktijk Helvoirt

De coaching vindt plaats in mijn praktijk in Helvoirt. In overleg kan gekozen worden voor een andere locatie. Indien het gesprek niet in mijn praktijkruimte in Helvoirt plaatsvindt, worden reiskosten en eventuele andere kosten in rekening gebracht.

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel gerust voor een afspraak naar Flow Force, coaching in Helvoirt en omstreken, 06-44312635. Of vul het contactformulier in. Ik reageer zo snel mogelijk.