Bewust kiezen

Wat heb ik genoten van het afgelopen jaar. Ik heb de leukste baan van heel Nederland! En wat is ondernemen soms ook een klus. En dan met name als het gaat over het maken van keuzes…in mijn geval.

Wat heb ik allemaal gedaan?

Het afgelopen jaar heb ik veel verschillende dingen gedaan. Ik heb mooie mensen in mijn praktijk mogen coachen. Op zoek naar dat wat iemand nodig heeft om stappen te zetten in zijn of haar ontwikkeling.

Ook heb ik diverse trainingen en workshops gegeven. Zo waren er leiderschapstrajecten, intervisiebegeleiding en workshops bij klanten, gericht op het versterken van persoonlijk leiderschap en het creëren van momenten van stilstaan voor reflectie. En sinds dit jaar ben ik werkzaam als NLP trainer bij Mind Academy, gericht op effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Tenslotte heb ik het afgelopen jaar met veel plezier bij een maatschappelijke organisatie gewerkt als interim coördinator van een HR afdeling. Wat heeft me dat ook veel werkplezier en inspiratie gebracht.

Beetje veel…

Je merkt het misschien al, het was ook een beetje veel allemaal. Met mijn hart zei ik vol overtuiging ‘ja’ tegen dat wat op mijn pad kwam. Want hoe fijn vind ik het als ik kan werken vanuit mijn missie: ‘energie (weer) laten stromen bij mensen’. En wat was en ben ik dankbaar dat zoveel mensen graag met me willen werken. Maar in hoeverre zei ik daarmee echt zuiver ‘ja’ tegen mezelf? En de balans die ik ook erg belangrijk vind in mijn leven. Oeps! Die was even zoek.

Voornemen 2019

Dus…2019 staat voor mij in het teken van bewust kiezen. Blijven kiezen voor dat waar mijn hart een sprongetje van maakt EN wat voor mij past bij de balans van inspanning en ontspanning. Zodat dat wat ik uitdraag, de energie laten stromen, start bij mezelf. Want als mijn energie maximaal stroomt, ben ik de beste versie van mezelf om er te zijn voor jou of jouw organisatie!

Voor diegene met wie ik heb mogen werken, dank voor het vertrouwen! En ben ik jou nog niet tegengekomen, wie weet tot in 2019!

Heb fijne dagen!

Lieve groet, Marieke