Training Versterk je HR kracht

woman-446671_640De Training voor HR professionals die een stap in hun persoonlijke ontwikkeling willen maken

Ben jij HR professional en wil jij nog meer in je kracht staan en invloed hebben? Wil je jouw bijdrage verstevigen en jouw impact vergroten in de organisatie? En wil je leren hoe je echt leert luisteren? Benieuwd?

Als HR professional ben je zelf je belangrijkste instrument. Uiteraard heb je de basiskennis op orde, zoals de wet- en regelgeving en ben je op de hoogte van trends in de markt. Jouw manier van werken en handelen is echter cruciaal voor de impact op mens en organisatie. Dus is het van belang te blijven investeren in jezelf.

Dichterbij jezelf

De training ‘Versterk je HR kracht’ richt zich in vijf dagen op het creëren van meer invloed; voor jezelf, de ander en de organisatie. Wij geloven namelijk dat als je dichter bij jezelf staat, je veel beter vanuit eigen kracht kunt handelen waardoor je op natuurlijke wijze meer overtuigend bent en meer impact hebt op in je omgeving.

We gebruiken hierbij verschillende invalshoeken, zodat je kunt ervaren en experimenteren hoe jij je impact kunt vergroten. Onze invalshoeken zijn gebaseerd op NLP en kennis en inzichten van bewuste en onbewuste patronen in organisaties. We verbinden denken, voelen en doen en gebruiken in de training een heel bijzondere spiegel om je dit te laten ervaren. Na de training sta je krachtiger in je schoenen als HR professional.

Resultaat

Het resultaat na de training is dat je veel meer gehoor geeft aan je intuïtie waardoor je verrassende invalshoeken tot jouw beschikking hebt die bijdragen aan de organisatiedoelen. Zo zet je naast jezelf ook managers en leidinggevenden weer op scherp. Met positieve resultaten voor de organisatie en de mensen die er werken. Je creëert een wezenlijke bijdrage vanuit HR!.

Inschrijven

De training van oktober is al vol, in januari start er een nieuwe training. Neem vrijblijvend een optie of schrijf je in.