Over mij – coach Marieke van Beek

Over mij – Marieke van Beek

Waar komt gedrag vandaan, waarom doen we wat we doen en welke regie heb je als het even niet gaat zoals je wilt. Dat maakt mij nieuwsgierig. Ik geloof in eigen kracht, er is altijd een nieuwe weg in te slaan.

Opleiding en werk

Als arbeids- en organisatiepsycholoog heb ik mij gespecialiseerd in het gedrag van mensen in organisaties. Deze kennis heb ik de afgelopen jaren ingezet als consultant, adviseur, coach en manager, zowel in de profit als non profit sector.

Met mijn vervolgopleidingen als NLP trainer, Systemisch Werk, mBIT en de opleiding tot Master Healer heb ik mijn kennis verbreed. Dit past nog beter bij mij, je neemt jezelf als mens immers altijd overal mee naartoe, waar je ook gaat of staat. De context bepaalt uiteindelijk of je gedrag effectief is.

Rode draad

Mijn talent zit in het creëren van rust in de chaos. Daarbij verbind ik de invalshoeken denken, voelen en doen met elkaar. Of dat nu is als coach, manager of adviseur, dit is de rode draad die je bij mij terugziet. Verbinden, bouwen en leren zijn voor mij energie-gevende factoren in mijn werk. Daarnaast vind ik het van belang om naast alle kennis en ervaring vooral vanuit mijn gevoel en intuïtie te handelen.

Persoonlijk en concreet

Mijn stijl van werken is persoonlijk, met plezier en positieve energie. Daarnaast werk ik resultaatgericht en richting een afgesproken doel. Ik werk veel met gevoel en intuïtie waardoor mijn manier van werken maatwerk is en geen standaard programma. Ik gebruik daarbij methodieken van NLP, oplossingsgericht coachen en het werken met opstellingen. Met eigen creativiteit in het moment!

Bevlogen met een missie

Ik wil de wereld mooier achterlaten door mensen hun hart te laten volgen en te laten vertrouwen op hun intuïtie en gevoel. Jou in je kracht zetten. Dat wil ik op een bevlogen en inspirerende wijze doen.

Verder woon ik met veel plezier in Helvoirt (Noord Brabant) en geniet ik enorm van familie, vrienden, de natuur en dieren.

Stel jouw vraag

Bel of mail voor een afspraak naar Flow Force, coach in Helvoirt en omstreken, 06-44312635/ info@flowforce.nl. Of vul het contactformulier in. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal of vraagstuk en wil je graag helpen bij Coaching Helvoirt.

Meer informatie over wat ik afgelopen jaren gedaan heb vind je op:

linkedin