Online coaching

Een fijne manier om efficiënt te werken aan je eigen ontwikkeling is via online coaching. Via beeldbellen kom je met mij in contact en bespreken we je vraagstukken.

Vraagstukken

In een tijd als deze, waarbij er een appèl wordt gedaan op thuiswerken en het zoveel mogelijk beperken van sociale contacten, staat jouw ontwikkeling natuurlijk niet stil. Sterker nog, misschien heb je juist in deze tijd behoefte aan iemand om te delen wat er allemaal gebeurt. Kom je jezelf ineens enorm tegen met alle vrije tijd of juist het harde werken door wat er nu van je gevraagd wordt. Of misschien ben je ondernemer en staat je bedrijf onder druk. Er kan van alles spelen op werk en privé gebied. Tijd voor reflectie en stilstaan is precies wat dan behulpzaam is.

Online coaching

Met online coaching ben je allebei op je eigen plek en heb je contact via beeldbellen. Je ziet en hoort elkaar via je telefoon, tablet of laptop/PC. Tijdens het eerste gesprek gaan we om mee te beginnen in op je coachvraag. Wat is je doel en wat wil je bereiken? Wat maakt dat je hierin stagneert? We brengen in kaart waar je vraagstuk precies over gaat. Vervolgens gaan we aan de slag met de vorm die het best past bij jou. Tussen de gesprekken door werk je verder aan je bewustwording en oefen je in de praktijk.

Contact

Is online coaching precies wat jij zoekt om nu stappen te zetten in je ontwikkeling? Neem dan contact met me op via het contactformulier of via info@flowforce.nl.