Datum:
03-Apr-2018
Locatie:
Teteringen (bij Oosterhout)
Tijdstip:
9.30-17.00 (drie dinsdagen)

Ben je al langer geïnteresseerd in NLP?
En wil je je graag de basis van NLP eigen maken?

Met NLP krijg je namelijk meer inzicht in hoe jij de dingen doet. Tijdens de training
‘NLP fundament’ krijg je inzicht in hoe jouw gedrag, gevoelens en gedachtes tot stand komen. Hoe werkt jouw binnenwereld en wat voor effect heeft dat op de buitenwereld. Doordat je meer inzicht krijgt en je bewuster wordt van jouw handelen, zal je merken dat je steeds meer mogelijkheden voor jezelf kunt creëren.

Met NLP zorg je ervoor dat je door middel van taal en non verbale communicatie meer kunt bereiken in je leven, zowel privé als zakelijk. Het fundament voor elke dag.

Waarom deze training?

Wij willen graag onze NLP kennis met je delen. Zodat ook jij je eigen leven kunt verrijken en (nog) meer energie hebt. Door deze fundamentele basiskennis creëer je meer mogelijkheden, flexibiliteit en ga je meer vrijheid ervaren in je eigen leven. Omdat NLP ons zoveel handvatten heeft gegeven om meer over onszelf te leren en te begrijpen en meer invloed te hebben in het dagelijkse leven, delen wij graag onze kennis over NLP met jou. Wij geloven daarbij in eigen kracht, het nemen van verantwoordelijkheid en dat ieder mens nog zoveel meer wijsheid in zich heeft. Dan doen we vervolgens met volle aandacht, enthousiasme, diepgang en humor.

Inhoud training

  • Communicatiemodel – model dat inzicht geeft in je gedrag
  • Logische niveaus – model waarmee je verandering kunt creëren
  • Representatiesysteem – hoe geef jij de wereld aan jezelf weer en welke voorkeur heb je daarin?
  • Basisframes NLP – welke uitgangspunten hanteren succesvolle mensen?
  • Patronen – welke patronen bekrachtigen je en welke beperken je? Hoe kun je hier verandering in aanbrengen?
  • Taal – hoe kun je door middel van taal er voor zorgen dat je nog effectiever wordt?
  • En meer…

Tijdens deze drie daagse training ga je na een korte uitleg over de theorie aan de hand van oefeningen zelf aan de slag, ervaren en experimenteren. Ook leggen we iedere keer de link naar de praktijk, wat kun je met de inzichten en het geleerde en hoe ga je het vanaf dan toepassen?

Na deze training

Heb je meer inzicht in jouw gedrag en de invloed ervan op de ander. Wat het effect is van hoe jij de dingen doet en hoe je daar meer van kunt doen of daar verandering in kunt aanbrengen wanneer je dat wilt. Door het vergroten van inzicht in de sturing achter je eigen gedrag, ontstaat er meer eigen invloed in het creëren van nieuwe keuzes en mogelijkheden. We bieden concrete, praktische tools, die je in je dagelijkse leven kunt blijven toepassen.

Overige informatie

Duur: 3 dagen

Trainingsdagen: drie dinsdagen 3, 17 april en 8 mei

Locatie: Teteringen (bij Oosterhout)

Kosten: € 499,- excl. BTW

Ook incompany mogelijk. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden!

NLP Trainers

Marieke van Beek (41) is internationaal gecertificeerd NLP trainer die gelooft in de kracht van ieder mens. Zij inspireert je weer bij je kern te komen en zoekt daarin graag naar creatieve werkvormen. Het verbinden van denken, voelen en doen is voor haar essentieel.

Margreet Boekee (37) is internationaal gecertificeerd NLP trainer die met volle aandacht je stimuleert voorbij het bekende te gaan. Ze is ervan overtuigd dat je veel meer kunt en veel meer in je hebt dan je zelf voor mogelijk houdt.

Inschrijven voor de training

Naam:
Email:
Telefoon:
Aanmelden:
aanmeldenoptie nemen
Opmerking (optioneel):
Inschrijven nieuwsbrief:
Inschrijven nieuwsbrief