Datum:
04-Oct-2018
Locatie:
Elche (Spanje)
Tijdstip:
9.30-17.00 (drie dagen)

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt al wat stappen gezet in je eigen ontwikkeling. Eigenlijk ben je altijd wel op zoek naar nieuwe inzichten over jezelf. Het is tijd weer zo’n stap te maken, tijd voor jezelf, maar dan net even anders.

In een context waarbij je uitgedaagd wordt op een andere manier naar jezelf te kijken. Met methodieken die jouw mindset aan het schudden brengen. Waardoor je meer leert over wie jij diep van binnen bent, wat je verlangens zijn en hoe je daar invulling aan gaat geven. Wil je persoonlijke ontwikkeling combineren met zon en ontspanning? En houd je van de combinatie van leren en ervaren. Dan is deze intensieve ‘APK’ precies wat voor jou!

Wat biedt deze training jou?

Wij geloven dat je ultiem leert, reflecteert en tot nieuwe inzichten komt als je letterlijk even afstand kunt nemen van je huidige leven. Deze training vindt dan ook plaats op een bijzondere bestemming: Spanje!! We hebben drie dagen een prachtige locatie beschikbaar. Met zwembad, tennisbanen en een heerlijk buitenverblijf. Want de training vindt met name buiten plaats, in de zon! Hoe fijn is dat!

Hoe mooi is het om hetgeen dat voor jou nu actueel is eens van een afstand te bekijken? Vanuit een ander perspectief, waardoor je nieuwe inzichten en ervaringen krijgt en verder kunt in de stappen die jij wilt zetten. Wij combineren diverse methodieken, gebaseerd op het NLP gedachtegoed, mBIT (hoofd, hart en buik) en systemisch werken. Ook werken we graag met en in de natuur.

Kernwoorden die deze training kenmerken:

Reflectie, intensief, ontspanning, verdieping, uploaden en ervaringsgericht

Door de training:

Heb je de gelegenheid om een verdieping te maken en stil te staan bij jezelf. Waar ben je op dit moment in je leven? Waar wil je meer van gaan doen? En wat wil je achter je laten. Wanneer ben je in flow en hoe kun je daar voor zorgen? Na deze driedaagse training ben je geïnspireerd en ervaar je vertrouwen in het vervolg van jouw pad, jouw kracht en jouw mogelijkheden. En weet je nog beter hoe je jouw wijsheid verder kunt aanboren. Het geeft je een boost in het leven vanuit je eigen flow!

 ‘Wanneer je af en toe stil staat heb je een mooi uitzicht van waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt.’  

Praktische informatie

Duur: 3 dagen: 4, 5 en 6 oktober 2018.

Locatie: Spanje, Elche vlakbij Alicante.

De luchthaven Alicante ligt op een kwartier rijden van de locatie. Het nabijgelegen strand is met 10 minuten bereikbaar met de auto. Grote steden in de buurt zijn Alicante, Murcia en Torrevieja.

Kosten: € 799,- excl. btw (inclusief verblijf, ontbijt, lunch en diner en exclusief vlucht, overig vervoer en dranken buiten koffie, thee en water)

Deelnemers: maximaal zes deelnemers

Trainer/coaches: NLP trainers en mBIT coaches Margreet Boekee en Marieke van Beek

Inschrijven voor de training

Naam:
Email:
Telefoon:
Aanmelden:
aanmeldenoptie nemen
Opmerking (optioneel):
Inschrijven nieuwsbrief:
Inschrijven nieuwsbrief